torsdag 16 april 2009

ny mössinköpare sökes



keps (H&M)

Det här med att köpa huvudboningar är nog inte min grej. Minns till exempel kosackmössan hon fick i vintras.
Visst är det fint med såna där tecknade bilder från gamla Kina och Sovjet. Men att Sally skulle förvandlas till kommunistisk arbetare i så unga år. Nä. Det blir till att köpa ny solhatt.

4 kommentarer:

  1. Sally är gullig i allt hon får på sig men kanske keps inte riktigt är hennes grej. Varför inte en fin liten vit solhatt men volang???? Är hon flicka eller???? Nä visst nej hon skulle ju inte identifieras som det. Jäklar då måste jag lämna tillbaka den där gulliga klänningen jag köpte!!!!
    Pusspusspuss! från mormor som älskar Sally . Speciellt när hon biter sig i tårna.

    SvaraRadera
  2. Vit solhatt ska det bli. Men jag förstår inte vad det är med skiljetecken och min familj... Ni använder så många!!!! Både mormorn och mostern!!!
    Ni vet väl att man inte ska överanvända dem, då tappar de sin funktion. Men men. Det kanske bara är jag som är gammeldags.

    SvaraRadera
  3. Linnéa kan hjälpa köpa hatt hon e bra på det :)

    SvaraRadera
  4. jag fattar inte vad det var för fel med kepsen, den är ju ascool?! fast solhatt har ju den förtjänsten att den har skärm kring hela huvudet... tänkte att sally kunde få en av signes gamla - men jag misstänker sälens huvud är too big... grattis till snurr och vänd!

    SvaraRadera