onsdag 11 februari 2009

bandana för bebisar

kofta (benetton), byxor (kappahl), x-duk (Lindex)

I dag testar vi babyplagget med det fula namnet drägelduk. Det heter så på riktigt.
Ibland kallas det också för bandana, vilket inte är bättre alls. För mig är bandana nått man främst ser på mindre snygga män på Sweden Rock.
För övrigt är Sally tre månader i dag. Det ska firas med 7-års-kalas hos hennes kusin Mika.

4 kommentarer:

  1. äntligen...e drägelduken något form av straff? ja e inte säker på att ja gillar den. men en beauty klär i allt. ps. handtvätt på koftan helt värdelöst göra barnkläder med handtvätt vem kom på det?
    /moster

    SvaraRadera
  2. handtvätt! OMG som amanda skulle ha sagt när hon var fjorton. jag har inte handtvättat något sen 90-talet. men vill sally ha koftan så tvättar jag koftan. hennes ord är min lag.

    SvaraRadera
  3. men dom rosa sockorna som mormorn köpt till julklapp och som hon trodde aldrig skulle bli accepterade dom är ju inte tvättade på flera månader. Så då kan det väl inte vara så besvärligt med en liten kofta som måste handtvättas. Om det bara behöver ske varannan månad menar jag.Fast det kanske är skillnad på em kofta och ett par strumpor! mm

    SvaraRadera
  4. Förövrigt är Sally gullig i allt som hon får på sig. Hon är gulligaste gulle tre månaders ungen som finns. Både med ochutan dregelduk.
    (hemskt ord)Jag tycker det skall kallas schal.
    det låter mycket fräsigare.
    hej då! mm igen

    SvaraRadera