torsdag 23 juli 2009

okej, vi kan väl kolla i kameran då


Linnea är på sommarturné med sina föräldrar. När de i dag kom förbi oss så lekte Sally och Linnea själva i flera minuter. Ingen av dem började gråta. Man kan nästan tro att de tycker om varandra.

5 kommentarer:

  1. Hur blir det egentligen i Berlin, får man se Sally Unter den Linden?

    SvaraRadera
  2. Hm. Viktig fråga som jag inte alls tänkt på. Dator på semester känns ju sådär. Men man vill inte göra mina läsare besvikna... Måste nog återkomma i frågan, när det närmar sig.

    SvaraRadera
  3. Vi vill se Sally även i asfalterad storstad! Det har varit ganska mycket gröngräs och plask i pool den senaste tiden. Du kan ta datorn med dig. Bara du inte kollar jobbemejlen...
    /JennyP

    SvaraRadera
  4. Jag tycker oxå blogfgen måste följa med men absolut inte jobbet. Måste tillägga att lavendel gör underverk i mitt tråkiga hemmaliv nu. Kram moster

    SvaraRadera
  5. Hej Sally. Jättefina bilder på dig & Linnéa. Just nu hälsar mammas kusin Anders från Täby på oss i Båstad tillsammans med Sofia (II) och deras 4 barn Anton, Emilia, Alex & Simon samt mammas morbror Hans. Hälsa mamma & pappa från din mormor och mig. Dom har varit här i två dagar i samband med en bröllopsfest i Glimminge Planering // Kram från Dowen (som brukar pussa dig i örat)

    SvaraRadera